EKOI RACING nyheder
Proffernes produkter
Proffernes produkter

HVORFOR EKOI RACING ?

Hvis du søger de bedste EKOI produkter, produceret til konkurrence, så er det her på siden, du finder det…


Tak for det fantastiske samarbejde med AG2R LA MONDIALE og COFIDIS (Ekoi hjelme), ARKEA SAMSIC og LOTTO SOUDAL (EKOI briller), NIPPO DELKO ONE PROVENCE og ARKEA SAMSIC (Ekoi tøj), KMC ORBEA pro MTB Team (Ekoi hjelme, briller og tøj) og til Eliott LAPOTRE, denne atypiske rytter, der rejser rundt i verden for at teste vores produkter og tak for dele videoer, uden at glemme vores verdensklasse triatleter som PATRICK LANGE dobbeltmester for Iron Man World (Ekoi hjelm og briller) og de andre, der repræsenterer et hold på mere end 150 proffer ...

EKOI er ét af de mærker, der er mest til stede i sponsor-billedet på højeste niveau, hvad enten det drejser sig om landevej, triathlon eller mountainbike.

Det er ikke kun et spørgsmål om image. De professionelle atleter, der bruger vores produkter, bidrager virkelig til vores forsknings- og udviklingsstrategi. For at udruste verdenseliten skal EKOI investere i forskning og innovation men også vælge de bedste materialer og underleverandører med anerkendt ekspertise.


Vores produktledere er til stede ved løb og træning i starten af ​​sæsonen for at få feedback og positive/negative kommentarer fra atleterne. Vores ingeniører og designere arbejder hånd i hånd for at imødekomme atleternes anmodninger og hos EKOI lytter vi alle for konstant at udvikle produkterne og stræbe efter perfektion.


Alle produkterne på EKOI RACING hjemmesiden er oprettet med det eneste formål at tilfredsstille de professionelle, der bærer produkterne, fordi de har brug for det bedste under konkurrence og til den daglige træning.

Design-selv produkter
Nyheder

Nacer Bouhanni remporte le Grand Prix d'Isbergues

Avec textile Ekoï et lunettes Ekoï Premium 70

Nacer Bouhanni remporte dans le Nord son 3e succès, le 9e depuis le début de saison pour l’équipe Arkéa-Samsic. Nacer Bouhanni « La course a été très rapide dès le départ, mais l’équipe a contrôlé au maximum afin que l’issue de celle-ci soit un sprint. Benoit Jarrier, Florian Vachon et Alan Riou ont tenu la barre en tête de peloton Donavan Grondin a tiré un bon bout droit jusqu’au dernier virage, et ensuite, il me restait Bram Welten et Dan McLay pour me lancer le sprint. Je n’avais plus qu’à terminer le travail ».  « Je suis content de gagner cette épreuve pour l’équipe Arkéa-Samsic, mais également pour Florian Vachon qui disputait aujourd’hui la dernière course de sa carrière professionnelle. Je lui avais dit en rigolant hier au soir, « comme demain, c’est ta dernière compétition, tu vas garder tes dossards ! » Il m’avait dit alors « seulement, si tu gagnes ! » Je lui avais alors répondu, « je vais essayer de gagner pour toi ». J’ai également donné à Florian ma coupe et le bouquet. C’est bien de finir comme cela. Ça nous relance tous. Je suis heureux de lui offrir une fin de carrière avec ce succès ». « Après la Bruxelles Classic cela a été compliqué. J’ai eu des douleurs de partout, notamment aux cervicales. Une fois que les douleurs ont disparu, j’ai effectué une grosse semaine d’entraînement. La reprise en Italie m’a fait du bien : le Giro della Toscana et la Coppa Sabatini. La moyenne a été élevée sur ces deux épreuves. Le deuxième jour, c’était une arrivée de puncheur. Elle m’a permis de me remettre dedans, car je suis resté un moment sans courir entre Bru...

Lotte Kopecky remporte une étape au Giro Rosa

Avec lunettes Ekoï Premium 70

Lotte Kopecky a décroché une formidable victoire d’étape au Giro Rosa. Dans les rues de Maddaloni, la coureuse belge s’est montrée la plus rapide du groupe de tête, devançant Lizzie Deignan et Katarzyna Niewiadoma. A 24 ans, Kopecky s’impose pour la première fois au plus haut niveau, le Women’s WorldTour. Lotte Kopecky « La troisième fois était finalement la bonne! Je commençais à devenir un peu impatiente après mes deux podiums sur les étapes précédentes. C’est fantastique de pouvoir enfin remporter une grande victoire. Après être montée deux fois sur le podium, je savais que ma condition était plus que satisfaisante, mais c’est toujours frustrant de ne pas pouvoir finir le travail. » « Le circuit comprenait une côte assez difficile aujourd’hui. J’ai été distancée du groupe de tête mais je suis finalement parvenue à revenir et j’ai senti que j’avais de bonnes chances de l’emporter. J’étais deuxième à la sortie du dernier virage et j’ai tout donné sur les pavés. Je ne réalise pas encore ce qui m’arrive, c’est magnifique. » « Je vise la victoire au championnat de Belgique, mais je ne vais pas me focaliser sur le résultat. Le championnat de Belgique est toujours une course spéciale. Tu as beau imaginer tous les scénarios possibles, le déroulement sera toujours différent. Je donnerai le meilleur de moi-même et qui sait, je repartirai peut-être avec le maillot tricolore. »

Etapesejr til John Degenkolb i spurten på Skoda Tour of Luxembourg

med EKOI PREMIUM 70 briller

John Degenkolb spurtede sig til sin første sejr i 2020 i Skoda Tour of Luxembourg. Afslutningen af ​​denne tredje etape blev kørt ved Schifflange, hvor den 31-årige tysker var hurtigere end Eduard Grosu og Pieter Vanspeybrouck. Dette er hans første sejr for Lotto Soudal. John Degenkolb:”Vi var nødt til at rette op efter to vanskelige etaper for os her i Luxembourg. Især efter Tomasz Marczyńskis og Harm Vanhouckes afgang i morges på grund af Covid-restriktioner. Det var helt klart et tilbageslag for Lotto Soudal, da vi var nede på fire mand til start på tredje etape".”Mine holdkammerater passede godt på mig og beskyttede mig mod vinden. Vi arbejder alle rigtig godt sammen. I de sidste kilometer lavede Tosh Van der Sande et utroligt lead-out. Jeg er meget tilfreds med denne sejr. Det er så rart at kunne afslutte arbejdet for holdet og det faktum, at dette er min første sejr for Lotto Soudal, gør denne succes endnu mere speciel. "”Det er nu gået 19 dage siden jeg styrtede på Tourens åbningetape. Denne sejr viser, at min tilstand var rigtig god i starten af ​​Touren. Mit knæ bliver bedre og bedre, jeg føler ikke nogen smerte længere. "”De næste par dage vil stadig give nogle gode muligheder for holdet, men mere for mig. Så jeg vil køre for Tim, Tosh og Phil. Tim har det bedre og kan sigte mod den samlede stilling. "”Jeg skal også være en del af holdet til VM i næste uge. Dette kan komme som en overraskelse for nogle, men dagens succes viser, at jeg er i god form. Imolas ruten passer mig ikke specielt godt, så min rolle vil være at hjælpe holdet. "

TDF 2020 / 11. etape: Anden sejr for Caleb Ewan

med EKOI Premium 80 briller

Caleb Ewan tog anden etapesejr i Poitiers i denne Tour de France. I slutspurten kunne australieren kaste sin cykel på stregen og slå Peter Sagan, Sam Bennett og Wout van Aert. Dette er anden sejr for Caleb Ewan og Lotto Soudal i denne Tour de France efter en første succes i Sisteron på tredje etape.Caleb Ewan:”Det var galskab i finalen. Jeg var foran 1,5 km fra mål men måtte gi´ mig lidt på grund af modvind. Siden min første sejr ved jeg, at jeg skal være rolig og vente på, at spurten åbner sig. Jeg fandt først åbningen sent i dag. Jeg kastede min cykel over stregen men vidste ikke, om jeg vandt. Jeg ville virkelig vinde i dag. Jeg var skuffet i går og det glæder mig meget, at mine holdkammeraters indsats belønnes. "”Jeg er super tilfreds med disse to sejre. Den første tager meget af presset. Derefter vil du altid bare gerne have en anden. Nu vil jeg naturligvis vinde en tredje, især i Paris på Champs-Elysées. Så jeg håber, at hænge med i bjergene og være i stand til at prøve lykken igen i Paris. "”Vi er kun 5 ryttere på Lotto Soudal. Det betyder, at jeg kun har fire holdkammerater tilbage til at forberede mig på spurten. Efter alt det hårde arbejde i løbet af etapen var de nede på to i de sidste 10 kilometer. De andre hold satte pres på os, de angreb i finalen, men mine to holdkammerater gjorde jobbet som et dusin mænd. De gjorde virkelig et rigtig godt stykke arbejde. "”Min hovedkonkurrent, Sam Bennett, er en af ​​mine bedste venner. I spurten er det kun sejren, der tæller, men vi er glade, når den anden vinder. Jeg var meget glad for at se ham vinde sin første sejr i går. Du kunne se, hvor meget det betyder for ham og ...

TDF 202/ 11. etape: Nairo Quintana beholder sin samlet 5. plads

med EKOI Arkea Samsic tøj

Nairo Quintana sluttede i første felt på denne flade anden etape i Tour de France 2020. Han var perfekt beskyttet af alle sine holdkammerater inklusive Clément Russo, 17. ved målgang. Clement Russo”Jeg tilbragte de sidste halvtreds kilometer med at beskytte Nairo i løbet. Vi var placeret i top 20 af feltet. Jeg bad ham om at blive ved mit hjul, at jeg skulle styre ham. Jeg kan godt lide at gnide og være i kontakt med sprinterne. Jeg nød at udføre dette placeringsarbejde hele dagen. Det er en rolle, jeg nød at spille med ham " Nairo Quintana”Ruten på denne 11. etape var vanskelig, men mine holdkammerater hjalp mig som altid og støttede mig hele dagen. Vi var nødt til konstant at kæmpe for at være foran, for at bevare vores position. At være foran i feltet var det bedste sted at være, fordi der var meget friktion. Vi har holdt vores plads. I morgen er scenen midt i bjergene og mit mål vil igen være at komme i kontakt med de allerbedste. Jeg har det godt efter mit styrt i går. Jeg heler godt. Heldigvis var denne dag okay. Jeg har det godt fysisk ”. Yvon Ledanois, sportsdirektør for Arkéa-Samsic-holdet”Denne 11. etape var mere stille. Jeg synes gårsdagens etape var så udmattende, at hele feltet havde brug for at trække vejret fysisk og moralsk. Denne dag tillod alle ryttere, inklusive vores selvfølgelig, at komme sig efter de styrt, der var sket dagen før. I morgen er der planlagt en meget lang middel-bjergetape der kan efterlade spor før de vigtige etaper, der truer i den tredje uge af denne Tour de France ”.

TDF 2020 / 11. etape: Guillaume Martin holder sin samlet 3. plads

med EKOI Corsa Light hjelmen og Perso Evo 10 briller

Dagen efter et mindre styrt ønskede lederen af ​​Team Cofidis at komme stille og roligt igenne etapen. Det er nøjagtigt det forventede scenario, der udspillede sig mellem Châtelaillon-Plage og Poitiers (167,5 km), hvor hans holdkammerater støttede ham seriøst hele dagen. Det årvågne hold hele dagenDenne lange dag gik uden problemer for lederne, inklusive Guillaume. I slutningen af ​​etapen var Nicolas Edet og hele holdet ivrige efter at placere sig i spidsen for at støtte ham indtil slutningen og undgå farer. Lige iefter mål sagde Guillaume Martin, der roste sine holdkammeraters arbejde, at han var tilfreds med denne fase. Det lykkedes desværre ikke Elia Viviani at finde åbningen i spurten og han sluttede på en 17. plads. Guillaume Martins reaktion"Jeg ville have en stille dag efter styrtet i går, og det fik jeg. Vi var opmærksomme hele dagen, og vi holdt fokus. Til sidst gjorde Nicolas (Edet) og hele holdet et stor arbejde for at holde os i frontposition og ikke spilde for meget energi. Fra start til slut var det et flot arbejde. Det tillod os at have en relativt rolig dag og overveje resten af Touren med sindsro.Jeg følte mig bedre end efter gårsdagens etape. I starten kunne jeg godt mærke ryggen og nakken og det var ikke en super fornøjelig dag på cyklen, men det var det. Og jeg er glad for, at jeg kom igennem dagen uden problemer. "

TDF 2020 / 10. etape: 4. plads til Elia Viviani

med EKOI AR15 hjelm og Premium 80 briller

Elia Viviani var i stand til at deltage i kampen om spurten, hvor han tog 4. pladsen og demonstrerede dermed sin adgang til magten. Guillaume Martin, offer for et styrt halvvejs igennem etapen, nød godt af holdkammeraternes støtte til at bevare sin 3. plads samlet.Efter en velfortjent hviledag ramte feltet landevejen igen tirsdag. Og for første gang i tyve år fandt en scene sted helt i Charente-Maritime til glæde for offentligheden, der kom i stort antal langs de 168,5 km. Hos Cofidis vidste vi, at det var en risikabel fase på grund af flere faktorer, herunder vinden fra havet - i sidste ende relativt svag - men også de mange rundkørsler der gjorde løbet sværere.Viviani bekræfter sin tilbagevenden Da han kom ind i Rochefort, blev Guillaume Martin fanget i et styrt, tilsyneladende ikke alvorligt. Dog klagede han over ryggen ved målstregen. Efter styrtet nød han godt af støtten fra sine holdkammerater til at komme tilbage i feltet. Han stræbte derefter for at forblive i kølvandet på de bedste og beskyttede dermed sin 3. plads samlet. Han ønsker ikke desto mindre at passe på sit helbred og håber på "en lidt roligere dag" i morgen, for at komme sig godt igen.Hans sprintende holdkammerater sluttede sig til det sidste slag. Elia Viviani, der gradvis genvinder sin fulde besiddelse af sine kræfter efter at have slået foden i den første uge, forblev ved de mest fitte ryttere i øjeblikket. Han sluttede på 4. plads, hans bedste resultat på denne udgave af Tour de France. En klar magtstigning og en rangordning, som han håber at forbedre fra i morgen, når han ankommer til Poitiers.Guillaume Martin (3. samlet):"Fra starten gik løbet ganske godt hver dag...

TDF 2020 / 9. etape: Nairo Quintana er 5. i den samlede stilling

med tøj fra EKOI Arkea Samsic

Nairo Quintana er 5. i aften inden han starter den anden uge i Touren. Hviledagen i morgen i La Rochelle.Nairo Quintana”Det var ikke et let etape for mig, jeg havde ikke en god fornemmelse, og hvad mere var, så kørte det hurtigt hele dagen. Jeg indrømmer... elleve sekunder i forhold til de andre favoritter er ikke voldsomt. Turen er stadig lang. I morgen kommer hviledagen, jeg kører i en time, en og en halv time, inden de næste etaper, mens jeg fortsætter med at se fremad". Warren Barguil”At være med i udbruddet i dag var ikke nødvendigvis det oprindelige mål, men det skete altså. Det var faktisk min rolle at være til stede foran det øjeblik. Jeg havde gode ben. Desværre gav feltet os ikke tid i udbruddet. Jeg tog en pause før sidste pas og det er en skam, fordi jeg gerne ville hjælpe Nairo mere. Han taber elleve sekunder på denne niende etape, men det er ikke noget, fordi Touren stadig er lang og der kommer endnu vanskeligere etaper, end disse i de kommende dage. Nairo har det godt, vi har set ham. Hvert år slutter han desuden stærkt i den tredje uge af Touren. Det sidste bjerg i dag var ret hårdt. Jeg tror også, det var hårdt for Nairo. I går viste han faktisk på en hårdere stigning, at han er i god form "Sébastien Hinault, sportsdirektør for Arkéa-Samsic-holdet”Nairo indtager 5. pladsen i den samlede stilling i aften, et par sekunder efter Roglic. Han tabte lidt tid i forhold til andre favoritter øverst på Marie-Blanque, men efterfølgende så vi ham blandt de mest initiativrige i forfølgelsen for at begrænse hullerne med gruppen af ​​ryttere ".

TDF 2020 / 9. etape: Guillaume Martin beholder sin samlet 3. plads

med sing EKOI Corsa Light hjelm og EKOI Perso Evo 10 briller

Lederen af ​​Cofidis-holdet hang på, denne søndag under den sidste fase i Pyrenæerne for at beholde sin samlet 3. plads. Guillaume Martin viste stort mod og bemærkelsesværdig ro ved kun at tabe 11 sekunder på dagens vinder (Pogačar) og den nye gule trøje (Roglič).Guillaume Martin, altid i harmoniEfter flere forsøg på udbrud og Marc Hirschis ensomme flyvning pålagde Jumbo-Visma deres tempo på opstigningen af ​​Col de Marie-Blanque, uden tvivl ét af de sværeste stigninger i denne Tour de France. Guillaume Martin, som hidtil havde haft gavn af meget godt arbejde fra sine holdkammerater, holdt fast, mens lederne faldt. Og så 20 km fra målstregen, startede angrebene. Pogačar, Bernal, Pogačar igen. Guillaume, han holdt fast.En 3. plads i den dyre forsvarede generalHvis han endelig blev efterladt i en håndfuld sekunder, viste holdlederen fra Cofidis en hel del ro, da han deltog i kontra angrebet. Mens Pogačar, Bernal, Roglič og Hirschi kæmpede om den endelige sejr, så vi i det fjerne gruppen af ​​ryttere ledet af Guillaume. Han modstod derfor indtil slutningen og set ud fra et regnskabsmæssigt synspunkt, er det en succes. Han tabte kun 11 sekunder til vinderen af ​​etappen, Pogačar. I den samlede stilling forbliver franskmanden 3., 28 sekunder efter den nye gule trøje, Primož Roglič. Martin er den eneste rytter, der har set sin position i "top 10" uændret i denne weekend. Nu er det tid til en velfortjent dag med afslapning. For Guillaume Martins fans vil det også være nødvendigt at hvile for at fortsætte med at have nerverne under kontrol. GUILLAUME MARTINS VARME REAKTION”Resultaterne er meget positive, især da jeg ikke har t...

TDF 2020 / 8. etape: Nairo Quintana ligger stadig på 6. pladsen i den samlede stilling

med EKOI Arkea Samsic tøj

På 17. etape i Loudenvielle er Nairo Quintana stadig nummer 6. i den samlede stilling af Tour de France, en håndfuld sekunder bag den gule trøje. Nairo Quintana:”Benene er gode og moralen er positiv. Jeg forsøgte at stikke flere gange på slutningen af ​​etapen, men de andre kom altid tilbage. Jeg slutter i Loudenvielle i selskab med de ryttere, der kæmper for den samlede stilling. Mine rivaler er meget stærke. Mit mål er at fortsætte med at være foran. Jeg tænker også på Diego Rosa, der styrtede på denne etape og som desværre var nødt til at forlade Touren her til aften. "Vinder Anancona”Nairo har en meget god første uge på denne Tour de France. Han er i god form. Vi ved også, at den 3. uge vil være meget hård, så vi skal være forsigtige. Her til denne første etape i Pyrenærerne var der mange mennesker på bjergene, og folk er passioneret af cykling. Deres opmuntring har gjort os godt. Jeg tænker også på Diego, der måtte opgive Touren i dag på grund af et styrt "Dayer Quintana”Det var den første etape af turen i Pyrenærerne og det var en stor dag. Hele holdet gjorde en masse arbejde igen til fordel for Nairo, der endte med de allerbedste. Vi vil dog fortsætte med at tage denne Tour dag til dag. Der er stadig to uger tilbage og frem for alt vil den tredje uge i Alperne være meget vanskelig. Jeg ønsker også en hurtig bedring til Diego Rosa, der forlod Touren i dag".Sébastien Hinault, sportsdirektør for Arkéa-Samsic-holdet”Denne første etape i Pyrenærerne blev blandet for Arkéa-Samsic-holdet. Det var tydeligvis en fantastisk præstation fra hele holdet på kollektivt niveau og fra Nairo, der var offensiv i Peyresourde ...

TDF 2020 / 8. etape: Sejr til Nans Peters

med EKOI AR15 hjelm

NANS PETERS: "Dette er vanvittigt""Det er den bedste sejr i min professionelle karriere. Jeg har faktisk kun to! Måden jeg vandt den på, en bjergetape, foran smukke mennesker. Det er vanvittigt. Da vi var 12 sekunder foran, vidste jeg, at jeg skulle køre om sejren. Jeg sagde til mig selv: "Fokuser på etapesejren!" Da jeg slap Zakarin på nedkørslen i Baller, sagde jeg til mig selv at jeg ikke måtte opgive. Jeg nød de sidste 500 meter, fordi jeg ikke havde gjort det sidste år i min etapesejr i Giroen. Hvilken dag for vores hold. Etapesejr, den prikkede og Romain er meget stærk.ROMAIN BARDET: "En fantastisk dag for holdet"4. plads samlet med 11 '' "Det er en fantastisk dag for holdet. Første udbrud på etapen og første sejr, Nans var i stand til at vinde. Han er opportunistisk og har ingen komplekser.  Fysisk har jeg det lidt blandet, fordi jeg fik et stort slag på knæet efter et styrt og det er smertefuldt. "BENOIT COSNEFROY: "Stolt og glad for Nans""Det faktum, at jeg har forsvaret min trøje i dag er atterligt sammenlignet med, hvad Nans opnåede. Han lavede en fantastisk præstation. Jeg er glad og stolt af ham. Vi var roommates i Chambéry, da vi var på Chambéry Cyclisme Formation, vi kender hinanden rigtig godt og jeg finder det, han gør, helt utroligt: ​​første Tour, første sejr. Hats off ".Benoit Cosnefroy scorede 10 point for bedste bjergrytter. Han har nu 35 point og er fire point foran Nans Peters, der også vandt titlen som dagens mest angrebsivrige.

TDF 2020 / 8. etape: Guillaume Martin forsvarede sin samlet 3. plads

med EKOI Corsa Light hjelm og EKOI Perso Evo 10 briller

Han holdt ud, angreb og gav alt. Guillaume Martin forsvarede med ære sin 3. plads i den samlede stilling i Pyrenærerne, mens han konstant var i kontakt med de store favoritter til den endelige sejr. Når vi ser tilbage på dagen, viste han igen det fulde omfang af sit talent.Der var mål i Orcières-Moriette og angrebet på den sidste kilometer. For Guillaume Martin vil der være 1. etape i Pyrenærerne, hvor han forsvarede sin 3. plads samlet. Lederen af Team Cofidis, godt støttet af Pierre-Luc Périchon og Nicolas Edet, indtil de nåede til Balès, hvorefter han fulgte det helvedes tempo, der blev sat af Jumbo-Visma og modstod derefter flere angreb. Samarbejde og en betagende finale På de sidste 100 m på Col de Peyresourde, mindre end 7 km fra mål, gik han til angreb. Med mod og selvopofrelse tvang han favoritterne til at svare. Så, på den sidste kilometer, endnu et angreb, nyt bevis på mod. Indtil afslutningen forsvarede Guillaume Martin kærligt sin eftertragtede samlet 3. plads.Han er 9 sekunder bag den gule trøje, Adam Yates, og er én af ​​kun 4 ryttere i 'top 10', der har bevaret sin plads i den samlede stilling på denne begivenhedsrige dag. Guillaume Martin ved dog, at intet kan tage for givet. Kampen begynder igen i morgen. Mellem Pau og Laruns vil vejen fortsætte med at stige, bjerge følger hinanden (fem på programmet), men beslutsomheden vil altid være så stærk og intakt.GUILLAUME MARTINS VARME REAKTION"Anden del af etapen var meget intens fra Balès. Pierre-Luc (Périchon) og Nicolas (Edet) placerede mig godt ved foden og fulgte mig en del af stigningen. I den sidste opstigning fra Peyresourde, var der meget hurtigt et højt tempo og de...

TDF 2020 / 7. etape: Super præstation af Team Arkea Samsic

med tøj fra EKOI Arkea Samsic

7. etape i vinden og på vifterne, Nairo Quintana og Warren sluttede blandt de forreste i Lavaur.Emmanuel Hubert, General Manager for Arkéa-Samsic teamet"Arkéa-Samsic-holdet kørte rigtig flot på denne 7. etape i Tour de France 2020, der blev lidt nervøs pga. vinden. Denne gode attitude fra alle rytteres side har været der siden vi startede i Nice. I aften er vi på tærsklen til den første etape i Pyrenærerne. Nairo indtager 6. pladsen i den foreløbige samlede stilling af denne Tour de France 2020. Bjergene vil tale for sig selv. Jeg vil gerne rose vores to ledere, Nairos og Warren´s kørsel. De sluttede foran på denne etape, hvor mange ryttere ellers blev fanget bagved ".Nairo Quintana"Det var en vanskelig dag med denne vind, der skar feltet i flere dele, pga. visse hold, der har specialiserede sig i disse klimatiske forhold. Arkéa-Samsic-holdet viste sig stærkt. Warren, Connor og Kévin beskyttede mig perfekt. De placerede mig altid ideelt, så jeg kunne opretholde en plads blandt de allerførste. Jeg slutter mig dermed til gruppen, der kørte om sejren på denne 7. etape, der slutter i Lavaur. Mine holdkammerater var virkelig fantastiske. Og endnu en gang vil jeg gerne takke dem for deres hårde arbejde til min fordel ".Warren Barguil"Efter en uges løb var denne 7. etape langt fra let. Bora-Hansgrohe-holdet havde etableret en taktisk plan for at forsøge at eliminere så mange sprintere som muligt, så Sagan kunne samle så mange point som muligt for Den grønne trøje. Vi befinder os i den første gruppe med Connor, Kevin og mig, og vi arbejdede til fordel for Nairo. Jeg tror, ​​vi har gjort vores job perfekt. Beskyttede ham hele dagen som vi talt om...

TDF 2020 / 7. etape: Chritophe Laporte tager 4. pladsen / Guillaume Martin ligger nr. 3 i den samlede stilling

med EKOI AR15 hjelm

Denne fredag, ved afslutningen af ​​en særlig hektisk etape, tog Christophe Laporte 4. pladsen i spurten og Guillaume Martin 3. pladsen samlet. Nu er det tid til to dage, der lover åndenød og kamp i Pyrenæerne.Det skulle være et "overgangsstadium" før Pyrenæerne. Dagen var dog særlig delikat, da Team Bora-Hansgrohe og derefter Ineos-Grenadier kørte stærkt. Hos Cofidis formåede Guillaume Martin, godt støttet af sine holdkammerater, at forblive konstant i 1. gruppe. Han tog også nogle føringer ved slutningen af ​​etapen, før han placerede sig godt i finalen. Guillaume blev belønnet for sin indsats: han fik en plads i den samlede stilling og er nu på 3. pladsen. Christophe Laporte, én af ​​de få sprintere, der har formået at blive i den førende gruppe, fik en smuk 4. plads i den samlede stilling. Dette er hans 2. bedste præstation efter hans 2. plads i Pau i Tour de France 2018.Vi ændrer område i weekenden med to etaper i Pyrenæerne, det varsler et godt løb. På programmet: otte passerer at klatre, inklusive fire første kategorier og én uden for kategori. Således skal vi bestige Col de Menté, Balès og Col de Peyresoude på lørdag, derefter Col de la Hourcère, Col d'Ichère og Col de Marie Blanque søndag. Christophe LAPORTE (4. på etapen): ”Vi har arbejdet hårdt hele dagen. Der var en hurtig pause og derefter accelererede Team Bora-Hansgrohe. Vi var foran Guillaume (Martin) og Pierre-Luc (Périchon), så knækkede feltet mens vi kørte gennem Castres. Jeg følte mig godt tilpas og jeg er lidt skuffet over, at det ikke lykkedes mig at spurte de sidste par meter. Men Van Aert var uovervindelig! For os er det vigtigste, at Guil...

TDF 2020 / 6. etape: Jésus Herrada bliver nr. 2 på dagens etape

med EKOI hjelm

På slutningen af ​​6. etape af Tour de France der fører til Mont Aigoual, er Jesus Herrada fra Cofidis-holdet den eneste rytter, der har holdt trit med dagens vinder, Alexey Lutsenko (Astana-hold): han sluttede på andenpladse,  55 sekunder efter vinderen.Da dagens vinder, Alexey Lutsenko, kørte fra feltet, var Jesus den eneste, der reagerer. Denne store indsats viser alle kvaliteterne hos Jesus, han, der vandt på en etape i Vuelta sidste år. Som 30-årig kører klatreren sig til sit bedste resultat i Tour de France, som han deltager i for sjette gang i sin karriere.Guillaume Martin, der var i stand til at så støtte fra sine holdkammerater, som han gør hver dag, sluttede etapen i feltet med favoritterne (27.). Han bevarer således sin fjerde plads i den samlede stilling, 9 sekunder bag den gule trøje, Adam Yates.Jesus HERRADA (2. etape):”Jeg er tilfreds med min præstation, men uundgåeligt lidt skuffet over ikke at have været i stand til at kæmpe om den endelige sejr. Der var nogle meget gode ryttere i udbruddet. Det var svært at følge tempoet, men jeg er glad for, at det lykkedes mig at forblive i en god position og slutte på 2. pladsen. Lige nu er jeg meget træt! Jeg vil fokusere på at komme mig godt for at være i god form i Pyrenæerne. " Guillaume MARTIN (4. samlet):”Vi fortsætter vores fremragende start på Tour de France. Vi ønskede, at vi havde en rytter med i udbruddet og det blev Jesus. Han var ikke langt fra sejren og hans 2. plads var en meget god præstation. Bagved forblev vi godt grupperet og godt placeret i de afgørende øjeblikke. Til sidst fulgte jeg bare gruppen af ​​favoritter. Det var endnu en god dag for holdet og f...

TDF 2020 / 6. etape: Warren Barguil hjælper Nairo Quintana

Kører med tøj fra EKOI Arkea Samsic og EKOI Premium 80 briller

Nairo Quintana kommer ind på en 13. plads på toppen af ​​Mont Aigoual (etape 6 i Tour de France og andenplads øverst). I aften er han nr. 8 i den samlede stilling to dage før Pyrenæerne.Warren Barguil:”Etapen gik godt for os, hele teamet arbejdede igen sammen for Nairo. Winder og jeg fulgte Nairo i løbet af de sidste kilometer på denne sjette etape af Tour de France, i finalen, en kilometer fra stregen, accelererede jeg for at stramme feltet, så ingen kunne gå forbi Nairo. Da lå i en god position, hvis der bare havde været en lille pause, som der kan være på denne type finish, så kunne han have vundet, hvem ved, et par korte sekunder. Det var min mission. Jeg opfyldte den. Jeg tror alle er glade i aften. Vi har to store etaper tilbage i Pyrenæerne, inden vi når hviledagen "Nairo Quintana:”Denne 6. etape var meget vanskelig med denne serie af bjerge i finalen. Den udbrud, der startede tidligt betød at vi kørte meget hurtigt hele dagen. Tempoet op af stigninger, var også højt. Jeg blev perfekt støttet af Warren, som jeg endnu en gang takker, vi kæmpede begge godt i finalen. Han har været en stor støtte for mig. Jeg vil også gerne udtrykke min taknemmelighed igen til hele holdet. Men også understrege den storslåede hjælp, som Winner gav mig i dag, især ved at beskytte mig perfekt på nedkørslen og ved at undgå styrt ".

TDF 2020 / 5 etape:: Guillaume Martin ligger nr. 4 samlet

kører med EKOI hjelm

To dage efter ankomsten til Orcières-Merlette venter der rytterne en længere og mere kraftig sidste stigning i morgen ved Mont Aigoual. Nok til yderligere at forfine positionerne i den samlede stilling og lade Guillaume Martin skinne igen. Du skal vide, hvordan du kan bevare dig selv, når løbet er langt og varer 21 dage. Dette er den udfordring, som Tour de France tilbyder og feltet er klar over det. Denne onsdag mellem Gap og Privas blev det derfor besluttet at lette foden fra pedalerne lidt, da der var et højt bjerg på programmet i går og også vil være det i morgen.Guillaume Martin var i stand til at passe på sig selv:Hos Cofidis ville vi gerne restituere godt, da hele holdet var på hårdt arbejde dagen før for at hjælpe Guillaume Martin med at sin 3. pladsen på etapen. Også i dag støttede alle op om deres leder. På de sidste kilometer var Guillaume ivrig efter at komme frem til de første positioner for at beskytte sig selv og krydse stregen sikkert. Efter straffen til Julian Alaphilippe er Guillaume nu nr. 4. i den samlede stilling og bedste franskmand. Etapen sluttede med en spurt som annonceret. I de sidste kilometer foretrak Elia Viviani, svækket af en skade i højre fod siden starten af ​​Touren, at træde til. Den italienske sprinter fra Cofidis-holdet fortsætter med at hænge på og håber hurtigt at genvinde sine evner. Christophe Laporte repræsenterede derfor Cofidis-holdet i spurten og sluttede på en hæderlig 12. plads.Mont Aigoual, fyldig finish:I morgen bliver altså igen med må på en bjergtop - for anden gang på tre dage. Denne gang skal feltet bestige Mont Aigoual, som kun er blevet kørt én  gang før i Tourens historie....

Nyhedsbrev

Inscrivez-vous à notre newsletter afin de ne rien manquer des offres Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er opstået en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI RACING Fortsæt med at handle på EKOI CLASSIC Fuldfør mit køb