EKOI er sponsor for professionelle Teams
EKOI - også sponsor for MTB profferne
EKOI er sponsor for cykelverdens legender
EKOI er sponsor for nogle af verdens bedste triatleter
Design-selv dine hjelme med dine yndlingsfarver og dit navn
Personnalisez vos casques
Les lunettes électroniques les plus rapides au monde
#EKOIRACING

Ekoï er ét af de mest markante mærker der sponserer på højeste niveau;

på landevejen, triatlon og mountainbike.

LOTTO SOUDAL (hjelme og briller), ARKEA SAMSIC (hjelme og beklædning), COFIDIS (hjelme og briller), QHUBEKA (hjelme), EUSKALTEL EUSKADI (hjelme og briller), ST MICHEL AUBER93 (hjelme, briller og tøk), KMC (hjelme og briller), BMC MTB Racing (tøj, hjelme og briller), uden at glemme vores triatleter som PATRICK LANGE, dobbelt Iron Man verdensmester (hjelme og briller) og de andre, der repræsenterer et fællesskab med mere end 300 professionelle...

Professionelle atleter bidrager til forskning og udvikling af de nye produkter, vi tilbyder. For at udstyre verdenssportens elite, investerer Ekoï i forskning og innovation, udvælger de bedste materialer og underleverandører med anerkendt knowhow.

Vores produktchefer er til stede ved løbene og under træningsforløbene i starten af ​​sæsonen for at få feedback fra "marken". Vores landevejs-, triatlon- og mountainbike sponsoransvarlige rapporterer positive eller negative kommentarer fra atleterne. Vores ingeniører og designere arbejder hånd i hånd for at opfylde kravene.

Hos Ekoï er vi alle klar til konstant at udvikle produkter og stræbe efter perfektion. Alle produkterne på Ekoï Racing siden er skabt med det eneste formål: At tilfredsstille de professionelle, der kører med vores produkter.

Nyheder

Guillaume Martin vinder på Tour de l'Ain

Han kører med Gara hjelm og Premium 70 briller

Der stod 142,5 km på programmet ved starten af denne 2. etape af den 34. udgave af Tour de l'Ain. Der var fire vanskeligheder på listen, herunder to gange op ad Col de Portes og en afslutning efter en sidste nedkørsel til Lagnieu. Cofidis-holdet havde allerede dagen før under spurten arbejdet på at beskytte Guillaume Martin, så han kunne komme ind i feltet og dermed ikke miste tid på favoritterne. En hævn over uheld Det var en lille udbrydergruppe, der dannede sig i starten af etapen. Det blev hurtigt kontrolleret, så favoritterne kunne køre om sejren og det samlede klassement. På briefingen var planen præcis: at køre og vise sine ambitioner på dagens tredje stigning, Côte de Seillonnaz. Omkring ham var Ruben Fernandez, François Bidard og Rémy Rochas (offer for et styrt på første etape). På den sidste kilometer gjorde Guillaume Martin også en indsats. Hans acceleration er afgørende: Han kan endelig løfte armene som et udtryk for holdets kollektive styrke. Alle ved, at smagen af sejr er sjælden i cykling, hvilket gør sejren endnu smukkere. Guillaume Martin havde ikke vundet siden Mercan'Tour Classic sidste år og har nu otte professionelle sejre på kontoen. Dette glædesøjeblik er også en hævn over uheldet, et par uger efter hans hastige afgang fra Tour de France på grund af en positiv test for Covid-19. Fra nu af vil holdet igen arbejde hårdt for at forsvare sin førertrøje og give Cofidis endnu en sejr i etapeløb i denne sæson. De sagde Guillaume Martin: "Jeg er naturligvis meget glad for at have vundet i dag efter en lidt mærkelig sæson, herunder skuffelsen i Touren. I går havde jeg ikke særlig gode fornemmelser, jeg var i...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing