EKOI er sponsor for professionelle Teams
EKOI - også sponsor for MTB profferne
EKOI er sponsor for cykelverdens legender
EKOI er sponsor for nogle af verdens bedste triatleter
Design-selv dine hjelme med dine yndlingsfarver og dit navn
Vous êtes unique... votre casque aussi !
De hurtigste elektriske briller i verden
#EKOIRACING

Ekoï er ét af de mest markante mærker der sponserer på højeste niveau;

på landevejen, triatlon og mountainbike.

Lotto Dstny (hjelme og briller), Arkea Samsic (hjelme og beklædning), Euskaltel Euskadi (hjelme og briller), St Michel Auber93 (hjelme, briller og tøk), Burgos BH (hjelme og briller), Israel Premier Tech (tøj, hjelme og briller), uden at glemme vores triatleter som PATRICK LANGE, dobbelt Iron Man verdensmester (hjelme og briller) og de andre, der repræsenterer et fællesskab med mere end 300 professionelle...

Professionelle atleter bidrager til forskning og udvikling af de nye produkter, vi tilbyder. For at udstyre verdenssportens elite, investerer Ekoï i forskning og innovation, udvælger de bedste materialer og underleverandører med anerkendt knowhow.

Vores produktchefer er til stede ved løbene og under træningsforløbene i starten af ​​sæsonen for at få feedback fra "marken". Vores landevejs-, triatlon- og mountainbike sponsoransvarlige rapporterer positive eller negative kommentarer fra atleterne. Vores ingeniører og designere arbejder hånd i hånd for at opfylde kravene.

Hos Ekoï er vi alle klar til konstant at udvikle produkter og stræbe efter perfektion. Alle produkterne på Ekoï Racing siden er skabt med det eneste formål: At tilfredsstille de professionelle, der kører med vores produkter.

Nyheder

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing