Patrick LANGE

Patrick Lange er en tysk professionel triatlet født i 1986 i Bad Wildungen. Denne supermand af stål med en imponerende rekord er en reference i verden af langdistancetriatlon. Hvem er denne multitalentfulde atlet? Hvad er højdepunkterne i hans karriere? Fokus på den dobbelte Ironman-verdensmester: den mytiske Patrick Lange.  
Patrick LANGE // VERDENSMESTER IRON MAN
1 278,86 kr
3 x i rater af : 426,29 kr

Patrick Lange er en tysk professionel triatlet født i 1986 i Bad Wildungen. Denne supermand af stål med en imponerende rekord er en reference i verden af langdistancetriatlon. Hvem er denne multitalentfulde atlet? Hvad er højdepunkterne i hans karriere? Fokus på den dobbelte Ironman-verdensmester: den mytiske Patrick Lange.

Hvem er triatleten Patrick Lange?

Patrick Lange er 34 år gammel og er et sandt kraftcenter i triatlon, en disciplin, der kombinerer svømning, cykling og løb. Lidt efter lidt er tyskeren fra Hessen steget til det højeste internationale niveau, indtil han er blevet to gange Ironman-verdensmester.
Fra barnsben er Patrick en nysgerrig dreng, drevet af et intenst ønske om at opleve sport. Han drømmer om at løbe med sin far, mens han forbereder sig til maratonløbet. I en alder af 12 år begyndte han at træne regelmæssigt sammen med sin far og hans gruppe.
Den unge Patrick Lange lærte derefter at opdage værdierne og kærligheden til sport, som nu indtager en vigtig plads i hans liv. Han er begejstret for at løbe og beslutter sig for at melde sig ind i TV Friedrichstein Club for at deltage i langtursevents.

For triatlon, mountainbike

Mens langdistanceløb var en udfordring for Patrick Lange, vendte han sig mod skæbnen og begyndte at køre mountainbike. Han er sportsudøver i hjertet og benyttede sig af muligheden for at lære at køre mountainbike i den klub, hvor han træner.
Så det var i sadlen, at han deltog i sine første konkurrencer! Cykelsporten var en succes for ham: han vandt titlen som tysk U15-mester i mountainbike som 14-årig. To år senere, i 2002, vandt han Zierenberg Mountainbike Marathon efter 120 km på en 120 km lang strækning. Derefter blev han helt bevidst om sin lyst til at køre langdistanceløb.

Kortdistancetriatlons begyndelse

Patrick Lange blev skadet efter en alvorlig cykelulykke, der skete kort efter hans succes i MTB-maratonløbet. Denne episode, sammen med et møde med Martin Zülch, vil ændre hans fremtid. Sportstræneren ser i ham potentialet i en fremtidig triatlet... og det er helt rigtigt! For at få den unge Patrick tilbage på fode igen, udarbejder han et skræddersyet træningsprogram til triatleter.
Patrick vender sig derefter bort fra mountainbike og begynder at dyrke triatlon. Slutningen på en karriere, begyndelsen på en legende!
Efter at have vundet regionale juniormesterskaber i 2004 sluttede Patrick Lange sig til klubben TuS Griesheim i den nationale liga. Herefter følger seks års træning under Gerald Reichardts vinger, hans nye træner, som fører ham til toppen af tysk kortdistancetriatlon med ikke mindre end fem tyske mesterskaber. Sammen med holdkammeraterne Jörg Haarmann og Carsten Wunderlich vandt han også bronzemedalje ved VM i duatlon i mixed-stafet.

En langdistancemester blev født

I efteråret 2012 genoptog Patrick sin livslange kærlighed til langdistanceløb. Han begynder en træningsplan på professionelt niveau med ét mål for øje: den mytiske Ironman Hawaii.
Mens han sideløbende fortsætter sine studier i fysioterapi, svømmer, tramper og løber han i sin første halvdistanceturnering, Ironman 70.3 Wiesbaden, hvor han slutter på en hæderlig 7. plads. Han kom på det andet trin på podiet ved Ironman 70.3 Luxembourg i 2013 med en tid på 3 h 54 min 25 s
Som afslutter af flere andre halv-ironmanløb det følgende år deltog Patrick i Ironman 70.3 verdensmesterskaberne.
I slutningen af 2014 skiftede triatleten klub: team DSW Darmstadt. Patrick beslutter sig for at give sin karriere et nyt skub. Han tager tyren ved hornene og omgiver sig med et jernhårdt team for at skyde mod månen og blive en af de bedste triatleter i verden.
Hans hårde arbejde betaler sig, da han får en tredjeplads ved de Tyske Mesterskaber i Langdistancetriatlon i 2015.

2016, drømmen går i opfyldelse

I 2016 tog Patrick et vendepunkt i sit liv: Han forlod sit job som fysioterapeut for at hellige sig sin sportskarriere fuldt ud. Under ledelse af Ironman World Champion Faris Al-Sultan fra 2005 gør Patrick Lange fremskridt dag for dag.
Han opnår flere bedrifter i forskellige internationale konkurrencer. Alle hans anstrengelser blev belønnet, da han vandt Ironman Texas og blev North American Champion. En uforglemmelig dag, der sender ham direkte op i toppen af ranglisten: Patrick er virkelig kommet ind i elitetriatleternes rækker.
Med sin sejr i Texas kvalificerer Patrick Lange sig til sin livslange drøm: den ukuelige og legendariske Kona-bane. Han har endelig fået sin billet til Hawaii Ironman, den hellige gral!"
Patrick er overvældet af følelser, da han krydser målstregen på Big Island, og han er taknemmelig og overvældet af glæde. Han har fundet sin vej. Som prikken over i'et slår han amerikaneren Mark Allens rekord i maratonløbets vigtigste disciplin.

Patrick Langes Ironman Hawaii-krone

2017, triumfens år!
Tilbage på Hawaii tager Patrick Lange endnu en gang starten i dette overmenneskelige og hektiske løb, mere fast besluttet end nogensinde før på at tage titlen.
Han gennemfører de 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,195 km løb på 8 timer og 1 minut og 40 sekunder En ny rekord og frem for alt en indvielse: Patrick Lange er Ironman World Champion.
En ekstraordinær præstation, som jernmanden gentager i kølvandet på i 2018 ved at blive den første triatlet i historien til at gennemføre begivenheden under 8 timer (7 h 52 min 39 s).
Det er en stor ære for Ekoï at være partner med denne fremragende triatlet til hans træning og konkurrencer. For triatlon- og cykelentusiaster tilbyder vi dig muligheden for at bære Patrick Langes briller og hjelm!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing