Team KMC Orbea

Team KMC Orbea er et professionelt mountainbike-team, der har eksisteret siden 1998. Har du lyst til alt om de cykelhold, der deltager i konkurrencen, når sæsonen går i gang? I dag zoomer vi ind på et ikonisk langrendstøj: KMC Orbea-holdet.  
1 278,21 kr
3 x i rater af : 426,07 kr
639,11 kr 1 278,21 kr -50%

Team KMC Orbea er et professionelt mountainbike-team, der har eksisteret siden 1998. Har du lyst til alt om de cykelhold, der deltager i konkurrencen, når sæsonen går i gang? I dag zoomer vi ind på et ikonisk langrendstøj: KMC Orbea-holdet.

Introduktion til Team KMC Orbea

Team KMC Orbea blev oprettet i 1998 i Frankrig og er en ledende figur i det internationale landskab for langrendsløb. Det professionelle Elite-cykelhold deltager i XC-løb på den internationale UCI mountainbike kalender.
Holdet har været ledet af Michel Hutsebaut siden grundlæggelsen og er nu under Pierre Lebretons sportslige ledelse.

Sponsorer af UCI Mountain Bike-holdet

Mens holdet startede som Bianchi Atlas, har det efterfølgende fået flere navne efterhånden som sponsorbolden er gået: Gitane Eurostar, Gitane Spectra, BH SR Suntour KMC, KMC Ekoï SR Suntour, KMC Ekoï Orbea og endelig KMC Orbea, som er dets nuværende navn.
I 2019 bliver cykelproducenten Orbea holdets hovedpartner sammen med KMC, titelsponsor med speciale i fremstilling af kæder.
Ekoï har æren af at udstyre dette utrolige mountainbikehold med udstyr, der matcher deres præstationer: hjelme og briller.

Sammensætningen af KMC Orbea-holdet

KMC Orbea holdet har 5 cykelryttere af forskellige nationaliteter, herunder Victor Koretzky, som repræsenterer Frankrig på holdet i sin 9. sæson. Han er født i 1994 og blev professionel mountainbikerytter i 2014. Victor er flere gange verdensmester i holdstafetter og sluttede på en samlet 10. plads i elite World Cup i langrend i 2019. Samme år vandt han de franske mesterskaber i Alpe d'Huez!"
Også i de franske farver: unge Luca Martin, dobbelt sølvvinder ved Junior Mountain Bike Worlds, som slutter sig til holdet for sit første år i U23-aldersgruppen.
De to franskmænd vil deltage i denne sæsons UCI-kalenderløb sammen med de store navne inden for disciplinen:
Danmarks Malene Degn (3. sæson);
Den dobbelte hollandske mester Milan Vader (3. sæson);
Schweizeren Thomas Litscher (3. sæson);
Den multidisciplinære spanier Oliver Aviles (1. sæson).

1. verdenshold i XC i 2020

Efter mere end 20 års eksistens har KMC Orbea teamet nået nye højder! Rytternes præstationer har løftet holdet til det højeste niveau med sejre i de mest prestigefyldte XC-løb rundt om i verden.
Som i 2016 slutter holdet 2020-sæsonen i toppen af UCI Mountain Bike Team World Ranking. Sæsonen 2021 tegner til at blive en fremragende sæson!

TEAM KMC ORBEA

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing