Fokus på den spanske mountainbiker Oliver Aviles

Oliver Aviles er en spansk mountainbiker født den 23. august 1988, som kører for KMC Orbea holdet.

Efter at have givet dig mulighed for at vide alt om KMC Orbea mountainbike-holdet, er det tid til at se nærmere på dets vigtigste ryttere. Derfor sætter vi i denne anledning fokus på den spanske rytter Oliver Aviles.

Hvem er Oliver Aviles?

Oliver Aviles er en spansk mountainbiker. I sine tidlige dage kørte han cross-country, inden han specialiserede sig primært i maraton-mountainbike, da han vendte tilbage til racerløb i 2017.

Oliver Aviles' karrierevej

I 2005 vandt den spanske mountainbiker Oliver Aviles guldmedalje i mountainbikeholdstafet ved verdensmesterskaberne og sluttede på fjerdepladsen i mountainbikeholdstafet ved europamesterskaberne.

Efter at have holdt op med at cykle i flere år skrev han i 2017 under med 41 Team for to sæsoner. Her deltager han i flere mountainbike-konkurrencer.

I 2019 skrev han under på cykelholdet AndBank - La Purito Andorra sammen med sin barndomsven Joachim "Purito" Rodriguez, tidligere spansk mester i landevejscykling og mange gange etapesejrherre i Tour de France, Giro d'Italia og Tour of Spain.
Holdets ambition er at konkurrere i både internationale cykelturneringer og stage mountainbike events samt World Cup crosscountry etaper.

I 2020 blev han medlem af Orbea Factory Team som brand ambassadør sammen med bl.a. Joachim Rodriguez. Han blev nummer elleve i Mediterranean Epic, et mountainbike-maratonløb, der afholdes i Spanien.

I 2021 vil den spanske mountainbiker supplere KMC Orbea-holdet. Ud over holdets fælles kalender i cross-country XCO vil han frit kunne deltage i forskellige kategorier af mountainbike-konkurrencer: etapeløb, maratonløb osv. for at gøre det muligt for holdet at være endnu mere synligt på de forskellige typer af eksisterende mountainbike-arrangementer.

Hans vigtigste resultater på mountainbike

Verdensmesterskaber:

  • Guldmedalje i mountainbikeholdstafet (2005, Italien).

Europæiske mesterskaber:

  • 4. plads i mountainbikeholdstafet (2005).

2020:

  • 11. plads i Middelhavseposet.

Nu ved du alt, hvad du har brug for at vide om Oliver Aviles. Hvad med at gøre det samme med Malene Degn, Victor Koretzky eller Thomas Litscher?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing