Vilkår og betingelser for brug

Retlige meddelelser

Identitet:

EKOI-webstedet, der er tilgængeligt på computer, tablet og mobil (i det følgende benævnt "webstedet"), udgives og drives af selskabet JCR, SASU med en kapital på 9660 euro, hvis hjemsted er beliggende på 1090 Avenue des Lions, CPARC D'ACTIVITÉ DU CAPITOU PRODUCTION, 3600 Fréjus, Frankrig, registreret i Registre du Commerce et des Sociétés under SIRET-nummer 440 327 518 00096, og hvis intracommunale momsnummer er FR94440327518.

Udgivelseschef: Jean Christophe RATTEL


Kontakt:

Telephone: 04.94.95.25.86

E-mail : contact@ekoi.fr

Host:

Siden er hostet af ONLINE.NET - placering: VITRY SUR SEINE (94)

ARTIKEL 1 - FORMÅL:

Disse vilkår og betingelser er underlagt bestemmelserne i den europæiske forordning 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger samt bestemmelserne i lov nr. 78-17 af 6. januar 1978 om informationsteknologi, filer og frihedsrettigheder og andre gældende regler på området, som måtte supplere eller erstatte dem på et senere tidspunkt.

Disse generelle brugsbetingelser (de "almindelige betingelser") regulerer brugen af webstedet af enhver bruger, fysisk person, uanset hvem han eller hun er, som er mindst 16 år gammel ("Du").

De har især til formål at definere de betingelser, hvorunder du kan:
- få adgang til og gennemse hjemmesiden;
- offentliggøre kommentarer (de "kundeanmeldelser") om de produkter, der sælges på hjemmesiden

Ved at gennemse hjemmesiden bekræfter du, at du har læst og fuldt ud accepterer de almindelige forretningsbetingelser uden forbehold.

EKOI forbeholder sig ret til at ændre de generelle forretningsbetingelser til enhver tid

ARTIKEL 2 - ADGANG TIL HJEMMESIDEN:

Siden er åben for enhver internetbruger eller mobilbruger, der opfylder betingelserne i artikel 1, og som skal have en forbindelse til internettet.
Det er dog nødvendigt at oprette en kundekonto, hvis du ønsker at afgive en ordre på webstedet. I dette tilfælde opfordrer vi dig til at henvise til Allmene salgsbetingelser (GTC).

ARTIKEL 3 - KUNDEKONTO:

Din kundekonto giver dig mulighed for at:
- se og opdatere dine personlige oplysninger og betalingsmidler;
- følge dine aktuelle ordrer og se dine seneste ordrer;
- se de kampagnetilbud, som du kan benytte dig af;
- administrere dit abonnement på vores nyhedsbrev.

For at oprette din kundekonto skal du udfylde en registreringsformular med dine kontaktoplysninger (titel, efternavn, fornavn, postadresse og e-mailadresse, telefon, fødselsdato), oprette din personlige adgangskode og acceptere vores betingelser og fortrolighedspolitik.


Når du opretter din kundekonto, accepterer du at give nøjagtige, fuldstændige og opdaterede oplysninger.

Det er specificeret, at dine identifikatorer (e-mailadresse eller kundenummer og adgangskode) er under dit eget ansvar. Det er derfor dit ansvar at sikre fortroligheden af disse oplysninger og at rapportere enhver form for svindel eller hacking til EKOI's kundeservice hurtigst muligt.

For at slette din kundekonto opfordres du til at kontakte EKOI's kundeservice i overensstemmelse med bestemmelserne "Dine rettigheder til adgang, ændring og sletning" under fanen "Personoplysninger" på webstedet. Det er specificeret, at EKOI også kan blive forpligtet til at slette en kundekonto, som ikke har nogen igangværende ordrer, på grund af bestemmelserne vedrørende personoplysninger.

ARTIKEL 4 - KUNDEBEMÆRKNINGER:

4.1 Generelt

EKOI har oprettet et system til indsamling og offentliggørelse af kundeanmeldelser på webstedet, som bl.a. gør det muligt:

 • at hjælpe andre brugere med at sammenligne og vælge det bedste produkt;
 • at tilpasse sit tilbud og forbedre kvaliteten af produkterne.

Hver kundeanmeldelse indeholder også en bedømmelse mellem en (1) og fem (5) stjerner. Der gives derefter en samlet bedømmelse af det pågældende produkt, som svarer til det aritmetiske gennemsnit af alle online kundeanmeldelser vedrørende det pågældende produkt.

4.2 Forudsætning

Det er kun kunder, der har afgivet en ordre, der kan give deres mening om det bestilte produkt eller den valgte sælger.

4.3 Identifikation af forfatteren af kundeanmeldelsen

For at kunne offentliggøre en kundeanmeldelse skal du nødvendigvis udfylde et pseudonym på mindst fire (4) tegn.

Din sande identitet og mere generelt alle personlige oplysninger om dig må aldrig videregives via dine kundeanmeldelser. Hvis du undlader at gøre det, er du klar over, at dine personlige oplysninger vil blive vist offentligt på webstedet og være tilgængelige for alle brugere. EKOI kan ikke holdes ansvarlig for en sådan formidling.

EKOI vil ikke blive holdt ansvarlig for en sådan formidling

4.4 Adgang til kundeanmeldelser

Publiceringen af en kundeanmeldelse skal ske senest fem (5) arbejdsdage efter, at du har indsendt din kundeanmeldelse via formularen, med forbehold af bestemmelserne om moderation.
Kundeanmeldelser skal forblive tilgængelige på webstedet, så længe det relevante produkt er tilgængeligt på webstedet, forudsat at der ikke sker ændringer i produktets vigtigste egenskaber, som gør kundeanmeldelsen forældet;

Ved at offentliggøre en kundeanmeldelse forstår og accepterer du, at sidstnævnte (i) distribueres offentligt på webstedet og er tilgængelig for alle brugere og muligvis for internetbrugere uden for webstedet via henvisninger på søgemaskiner og (ii) bruges af EKOI med henblik på at promovere produkterne, kundeanmeldelsessystemet og mere generelt webstedet (udsendelse af nyhedsbreve osv.) på enhver måde og på ethvert medium.

ARTIKEL 5 - FORPLIGTELSER FOR KUNDEN VEDR. EN PRODUKTANMELDELSE:

En bruger kan via produktanmeldelser blive opmærksom på andre brugeres vurdering af et produkt (kvaliteter, mangler). I den forbindelse forpligter du dig til:

 • skrive en produktanmeldelse, der er nyttig i den forstand, at den skal hjælpe andre brugere med at sammenligne og vælge det bedste produkt eller hjælpe EKOI med at tilpasse sit tilbud og forbedre kvaliteten af produkterne.
 • levere ikke-vildledende og relevante oplysninger, dvs.


- der vedrører selve produktet (dets kvaliteter, dets væsentlige egenskaber) og ikke de tjenester i forbindelse med produktet, som produktanmeldelsen henviser til, såsom levering, betaling og returnering. Vi opfordrer dig til om nødvendigt at kontakte EKOI's kundeservice på telefon 28 72 38 31 fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 13.00;
- og mere generelt ikke uden forbindelse med det produkt, som produktanmeldelsen henviser til.

ikke at bruge uforståeligt, uforståeligt og/eller meningsløst sprog eller at offentliggøre en produktanmeldelse på et andet sprog (end det sprog, der anvendes på det anvendte websted).

Derudover må indholdet af kundeanmeldelsen ikke:

 • være i strid med gældende love og bestemmelser;
 • være i strid med den offentlige orden og god moral, herunder, men ikke begrænset til, voldelig, hadefuld, fornærmende, fornærmende, nedsættende, ærekrænkende, vulgær ...
 • krænker en intellektuel ejendomsret, industriel ret, personlighedsret eller enhver anden rettighed, der tilhører en tredjepart;
 • være upassende i forhold til en anden kundeudtalelse eller dens forfatter;
 • indeholder personlige og/eller følsomme data;
 • indeholde hypertekstlinks;
 • være af reklamemæssig karakter eller nævne en anden virksomhed;
 • indeholder computervirus, spyware, malware ...

ARTIKEL 6 - MODERATION AF KUNDEREVISNINGER

EKOI udfører moderation. Det betyder, at kundeanmeldelser først vurderes og derefter lægges online på webstedet.

Som sådan forbeholder EKOI sig ret til efter eget skøn at slette enhver kundeanmeldelse, der specifikt strider mod bestemmelserne i artikel 5 og mere generelt mod disse brugsbetingelser og/eller fransk og europæisk lovgivning.

Moderering foretages vilkårligt på alle kundeanmeldelser, uanset deres indhold, og senest fem (5) arbejdsdage efter indsendelsen af kundeanmeldelsen.

Hvis din kundeanmeldelse ikke offentliggøres, får du mulighed for at skrive en ny kundeanmeldelse om det relevante produkt eller den relevante sælger, hvis det er relevant, i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.


Når kundeanmeldelsen er blevet offentliggjort, kan du ikke ændre den.
Det er angivet, at EKOI har en ret til at svare på de offentliggjorte kundeanmeldelser. EKOI kan også kontakte dig efter at have skrevet en kundeanmeldelse som en del af sin opfølgning på kundeadministration.

ARTIKEL 7 - ANMELDELSE AF MISBRUG

Du kan til enhver tid rapportere en kundeanmeldelse, der krænker dine rettigheder og/eller overtræder TOS, til os ved at kontakte os direkte. Hvis det er nødvendigt, vil kundeanmeldelsen blive midlertidigt fjernet fra webstedet, indtil den er blevet yderligere verificeret af vores moderationsteam.

ARTIKEL 8 - PERSONDATA

Disse GTU'er er omfattet af bestemmelserne i EU-forordning 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger samt bestemmelserne i lov nr. 78-17 af 6. januar 1978 om informationsteknologi, registre og frihedsrettigheder og andre gældende bestemmelser på dette område, som måtte supplere eller erstatte dem på et senere tidspunkt.

De personlige oplysninger og data vedrørende kunden er nødvendige for at kunne administrere hans ordrer og for de kommercielle relationer mellem JCR og kunden. Disse data er f.eks.: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, kreditkortoplysninger, IP-adresse. Uden sådanne oplysninger kan JCR ikke levere sine tjenester. Disse oplysninger kan videregives til virksomheder, der bidrager til dette forhold, f.eks. de virksomheder, der er ansvarlige for udførelsen af tjenester og ordrer med henblik på forvaltning, udførelse, behandling og betaling.

Disse oplysninger og data opbevares af sikkerhedshensyn og for at overholde juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser. De kan bruges af JCR til at sende kunden salgsfremmende tilbud, til statistiske og bedrageribekæmpelsesmæssige formål, til legitime interesser i forbindelse med kommerciel udvikling, teknisk forbedring af sine systemer og kendskab til sine kunder og endelig, hvor det er relevant med kundens samtykke, til at personliggøre tjenester, især gennem reklamer. Afhængigt af de valg, som kunden foretager, når han/hun opretter eller konsulterer sin konto, vil han/hun derfor sandsynligvis modtage tilbud fra JCR.

Kunden har til enhver tid mulighed for at afmelde sig fra JCR's nyhedsbreve enten ved at klikke på linket i alle e-mails eller ved at kontakte kundeservice.

Kunden kan også se og ændre sine personlige data i sit kundeområde.

Kunden har ret til at få adgang til, ændre, modsætte sig, gøre indsigelse mod, overføre, begrænse og slette oplysninger om ham/hende samt til at definere direktiver vedrørende skæbnen for hans/hendes personlige data i tilfælde af død, som han/hun skal sende med simpel post til JCR og ved at bevise sin identitet:

JCR Company
1090 Avenue des Lions
POLE CAPITOU NORD - 83600 Fréjus - Frankrig

For yderligere oplysninger henvises du til Personoplysninger

ARTIKEL 9 - INTELLEKTUEL EJENDOM

Alle elementer på webstedet, hvad enten de er visuelle eller lydmæssige, herunder den underliggende teknologi, er beskyttet af ophavsret, varemærker eller patenter. På samme måde er varemærker, logoer, design og modeller, der vises på webstedet, EKOI's eksklusive ejendom. Offentliggørelsen heraf må på ingen måde fortolkes som en licens eller en brugsret til de nævnte varemærker og særpræg, der er beskyttet af ophavsretten. De må derfor ikke anvendes under strafansvar.


Ingen af dokumenterne fra webstedet må således kopieres, reproduceres, genudgives, uploades, offentliggøres, postes, transmitteres eller distribueres på nogen som helst måde.


Du må dog downloade en kopi af dokumenterne til en computer udelukkende til personlig, ikke-kommerciel brug, forudsat at du ikke ændrer oplysningerne i dokumenterne, og at du bevarer alle meddelelser om ophavsret og andre ejendomsretlige rettigheder intakte. Ændring af disse dokumenter eller deres anvendelse til andre formål udgør en krænkelse af EKOI's intellektuelle ejendomsrettigheder.


Hvis du har et personligt websted og til personlig brug ønsker at placere et simpelt link på dit websted, der henviser direkte til webstedets hjemmeside, skal du obligatorisk anmode om tilladelse fra EKOI-selskabet. Dette vil på ingen måde være en implicit affilieringsaftale.

Linket vil ikke blive brugt til andre formål


På den anden side er ethvert hypertekstlink, der henviser til webstedet og anvender teknikken framing eller in-line linking, formelt forbudt. Under alle omstændigheder skal ethvert link fjernes efter en simpel anmodning fra EKOI.

ARTIKEL 10 - ANSVAR

EKOI forpligter sig til at sikre, at webstedet fungerer korrekt, men kan ikke holdes ansvarlig for ulemper eller skader i forbindelse med brugen af internetnettet, navnlig ved afbrydelse af tjenesten, indtrængen udefra eller tilstedeværelsen af computervirus.


EKOI vil gøre sit bedste for at undgå, at kundeanmeldelser, der er i strid med lovmæssige eller reguleringsmæssige bestemmelser og mere generelt med disse GTU'er, er tilgængelige på webstedet. Kundeanmeldelser offentliggøres udelukkende på forfatternes ansvar; EKOI kan ikke holdes ansvarlig for indhold, som EKOI ikke er forfatter til.

ARTIKEL 11 - Tvister

GTU er underlagt fransk lovgivning. Den kompetente domstol i tilfælde af en tvist er den domstol, der er kompetent på sagsøgtes bopæl.

De almindelige forretningsbetingelser er underlagt fransk ret


Hjemmesiden er i overensstemmelse med fransk lovgivning, og EKOI giver under ingen omstændigheder nogen garanti for overholdelse af lokal lovgivning, som ville være gældende for dig, så snart du tilgår hjemmesiden fra andre lande.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing