Pourquoi EKOI RACING ?

HVORFOR EKOI RACING ?

Hvis du søger de bedste EKOI produkter, produceret til konkurrence, så er det her på siden, du finder det…


Tak for det fantastiske samarbejde med AG2R LA MONDIALE og COFIDIS (Ekoi hjelme), ARKEA SAMSIC og LOTTO SOUDAL (EKOI briller), NIPPO DELKO ONE PROVENCE og ARKEA SAMSIC (Ekoi tøj), KMC ORBEA pro MTB Team (Ekoi hjelme, briller og tøj) og til Eliott LAPOTRE, denne atypiske rytter, der rejser rundt i verden for at teste vores produkter og tak for dele videoer, uden at glemme vores verdensklasse triatleter som PATRICK LANGE dobbeltmester for Iron Man World (Ekoi hjelm og briller) og de andre, der repræsenterer et hold på mere end 150 proffer ...

EKOI er ét af de mærker, der er mest til stede i sponsor-billedet på højeste niveau, hvad enten det drejser sig om landevej, triathlon eller mountainbike.

Det er ikke kun et spørgsmål om image. De professionelle atleter, der bruger vores produkter, bidrager virkelig til vores forsknings- og udviklingsstrategi. For at udruste verdenseliten skal EKOI investere i forskning og innovation men også vælge de bedste materialer og underleverandører med anerkendt ekspertise.


Vores produktledere er til stede ved løb og træning i starten af ​​sæsonen for at få feedback og positive/negative kommentarer fra atleterne. Vores ingeniører og designere arbejder hånd i hånd for at imødekomme atleternes anmodninger og hos EKOI lytter vi alle for konstant at udvikle produkterne og stræbe efter perfektion.


Alle produkterne på EKOI RACING hjemmesiden er oprettet med det eneste formål at tilfredsstille de professionelle, der bærer produkterne, fordi de har brug for det bedste under konkurrence og til den daglige træning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er opstået en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fuldfør mit køb