Produkter udviklet til topniveau

Tak til de store prof-hold for deres dyrebare samarbejde:
LOTTO SOUDAL (Ekoi hjelme og briller), ARKEA SAMSIC (hjelme og tøj), COFIDIS (hjelme og briller), QHUBEKA ASSOS (hjelme), EUSKALTEL EUSKADI (hjelme og briller), ST MICHEL AUBER93 (briller og tøj), KMC ORBEA (tøj, hjelme og briller), Eliott LAPOTRE atypisk pro. freerider, der krydser steder rundt om i verden for at teste vores produkter og dele sine videoer, for ikke at nævne vores top triatleter som PATRICK LANGE, dobbelt Ironman og verdensmester (hjelme og briller) og de andre, der repræsenterer et samfund med mere end 220 professionelle ...
Ekoi er ét af de stærkeste mærker inden for sponsorering på højeste niveau, hvad enten det er på landevej, triatlon eller MTB.
Det er ikke kun et spørgsmål om udseende. Professionelle atleter bidrager til forskning og udvikling af de nye produkter, som vi tilbyder dig. For at udstyre eliten inden for verdenssporten, investerer Ekoi i forskning og innovation, vælger de bedste materialer og underleverandører med anerkendt know-how.
Vores produktledere er til stede ved løbene og under træningslejrene i starten af ​​sæsonen for at få feedback. Vores sponsoransvarlige for landevejen, triatlon og MTB rapporterer positive eller negative kommentarer fra atleter. Herefter arbejder vores ingeniører og designere hånd i hånd for at imødekomme deres krav.
Hos Ekoi lytter vi alle for konstant at kunne udvikle produkter og stræbe efter perfektion.
Alle produkterne på Ekoi Racing-webstedet er kompromisløst produceret med det eneste mål at tilfredsstille de professionelle, der benytter dem. De har brug for toppen ikke kun for at præstere under konkurrence men også under den daglige træning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing