athlètes

Alan Riou

Arkea Samsic

Alan Riou er en ung rytter oprindelig fra Côte de Granit Rose i Côte d´Amour (Bretagne). Han beviste sit værd ved de franske mesterskaber i junior-klassen i 2013, hvor han tog 4. pladsen i spurten. Elie Gesbert vandt junior-klassen og de 2 ryttere kørte på samme hold, Team Pays de Dinan. I 2017 fik han en 3. plads i Grand Prix D´Isbergues og leverede således værdifulde point til holdet som så vandt Coupe de France. I 2019 startede han som professionel hos Team Arkea Samsic.
Læs mere

Amandine Fouquenet

Arkea

Trænet af Guillaume Benoist, onkel til Antoine Benoist, så alle ved, at Amandine Fouquenet er en cykel-cross-woman! En flagskibsdisciplin for mænd og som har sat fostret morgendagens mestre på landevej i de seneste måneder! Det samme kan også siges for kvindelige ryttere. Som fransk juniormester i cyclo-cross sidste år i Besançon, blev den 19-årige også nr. 3 i det franske juniormesterskab for kvinder i 2019 i Beauvais. I år vandt hun også Brittany Elite Women's Cyclo-cross Championship. Amandine Fouquenet er det yngste medlem af Arkéa-Samsic-teamet, ligesom Léa Curinier, en ambitiøs rytter med et stærkt potentiale. 17 spørgsmål: Hvem tog dig med til cykelløb ? Min gudfar, min fætre og kusiner Din første cykel ? En BH En speciel oplevelse med sporten ? Det, der slog mig mest, var den dag, hvor jeg vandt mit første cykelløb. Jeg var glad for at vinde, men da jeg ikke vidste noget om cykelløb og pigerne ikke kendte mig så kritiserede de mig bagefter. Jeg var jo glad for at vinde, men en del af mig var skuffet over pigernes opførsel. Hvad kan du li´ ved sporten ? Det, jeg bedst kan lide, er at få gode resultater efter hård træning, timers træning og også at overgå mig selv. Hvad har cyklingen givet til dit liv ? Cykling bringer mig masser af ting som organisering, at vide, hvordan jeg styrer og denne sport har også gjort det muligt for mig at være i stand til at åbne op for andre og være mindre tilbagetrukket, genert. Dit favoritløb ? Jeg har ikke et favoritløb men jeg drømmer om at deltage i By Le Tour Dit kælenavn i feltet? Ved ikke om jeg har et - måske Foukfouk Din bedste veninde inden for cyklingen ? Min bedste veninde er Pasquine og i år har jeg lært Kristina og Léa godt att kende, vi kommer godt overens i denne sæson på vejen. Dit bedste resultat? Da jeg sidste vinter vandt det franske mesterskab i cykelcross Din favoritsang/band ? Jeg kan godt lide Soprna og Codplay Den mest kendte person i din telefon? Det er nok Steve Chainel Din yndlingsret ? Det er nok chili con carne Din drømmebil ? BMW X6 Du får en succesrig karriere, HVIS ... Jeg vil have haft succes i min karriere, hvis jeg i lang tid kan gøre min sport til mit erhverv for at hjælpe andre med at vinde. Hvad betyder Bretagne for dig ? Bretagne for mig er en meget regional region med sine egne skikke, et land for cykling og min oprindelige region, så jeg er glad for at være en del af dette hold.
Læs mere

Andre Carvalho

Cofidis

Læs mere

Andreas Stokbro

Qhubeka Assos

Læs mere

Anne HAUG

Anne Haug er født den 20. januar 1983 i Bayreuth, Tyskland. Hun er professionel triatlet og duatlet, viceverdsmester i triatlon-verdensserien i 2012 og Ironman-verdensmester i 2019.
Læs mere

Anthony Delaplace

Arkea Samsic

Anthony er krævende, perfektionist og har haft sin plads i det professionelle felt siden 2010. Super angriber, det beviste han det ved at vinde titlen som den mest angrebsivrige under Tour de France (2015 og 2016). I 2017 blev han "frataget" sin syvende Tour de France efter et knust kraveben. Et par måneder tidligere var Anthony vendt tilbage til en sejr hjemme på Tour of Normandy. Han gjorde indtryk ved at vinde solo på første etape og beholde sin gule ledertrøje hele ugen. 6 år tidligere vandt han Polynormande i samme område. Man foranlediges til at tro, at hans region er en succes for ham: han vandt i 2017 på Duo Normand med sin holdkammerat Pierre-Luc Périchon. Gastronomien er også han passion, så måske en dag bliver han restauratør, men inden da har han sat sig som mål at vinde mindst én gang udenfor Normandiet.
Læs mere

Anthony Perez

Cofidis

2019 - Cofidis, Solution Crédit - 2. plads i Duo Normand - 6. plads på 4. etape af Tour Poitou-Charentes en Nouvelle Aquitaine - 9. plads på prologen i Skoda-Tour de Luxembourg
Læs mere

Attilio Viviani

Cofidis

2019 - Cofidis, Solution Crédit (stagiaire/på prøve) - Vinder af Schaal Seis Merksem /Johan Museeuw Classic - 8. plads på 7. etape af La Vuelta San Juan - 4. plads som bedst unge rytter i La Belgrade Banjaluka - 2. plads på 2. etape af Tour de Ungarn - 5. plads på 5. etape af Tour de Ungarn
Læs mere

Baptiste Bleier

St Michel Auber93

-
Læs mere

Benjamin Declercq

Arkea Samsic

Benjamin Declercq der er bror til Tim Declercq, der også kører som professionel rytter, har været professionel siden 2017. Han blev nummer to i Pino Cerami Grand Prix i 2019 og fik en 3. plads den foregående sæson. Han har en kandidatgrad i økonomi.
Læs mere

Benoît Jarrier

Arkea Samsic

Socialt er Benoît Jarrier ikke den mest støjende. Alligevel er han en tonser. Måske går noget i arv fra en dobbelt sportskultur: cykling i familien, 24 timers Le Mans lige uden for døren, 300 meter fra sine forældre. Så han angriber. 200 kilometer udbrud i april 2014 på brostenene i Paris-Roubaix. Og den første som angriber under Tour de France tre måneder senere, så snart flaget blev sænket, da han forlod Leeds! Benoît ønskede at gennemføre den på trods af ​​en vedvarende bihulebetændelse. Han er fan af Novak Djokovic, og kan vise en formidabel finish i en lille gruppe.
Læs mere

Bert-Jan Lindeman

Qhubeka Assos

Læs mere

Braw Welten

Arkea Samsic

Stor hollandsk fyr, Bram Welten er en god sprinter, der ønsker at blive én af ​​de bedste. Han vandt også i Tour de Bretagne sidste sæson. Som 23-årig vil Bram også klare sig godt på klassikerne; han markerede sig i 2015 og vandt Paris Roubaix Espoirs. Hans professionelle debut var en sportslig, men også en personlig udfordring, fordi Bram måtte lære fransk.
Læs mere

Caleb EWAN

Lotto Soudal

Caleb Ewan er en australsk sprinter i verdensklasse. Han er kendt for sin bemærkelsesværdige måde at sprurte på, da han holder en meget lav position på cyklen. Som junior sluttede Caleb på andenpladsen ved verdensmesterskabet i 2012 og et år senere blev han nr. 4 ved U23-verdensmesterskabet. I sit første år som professionel cykelrytter vandt han elleve løb, inklusive en etape i Vuelta. Han har allerede vundet løb som Cyclassics Hamburg, en etape i 2017 Giro og ti etaper i Tour Down Under. Efter at have kørt i fem år for et australsk hold skrev Caleb med Lotto Soudal i 2019 og vandt straks en UAE Tour-etape og to Tour of Turkey-etaper. 2019 Giro d'Italia markerede den første Grand Tour i Lotto Soudal farver til Caleb Ewan. Det var en meget vellykket start for Ewan, da han scorede to imponerende sprurt-sejre i Pesaro og Novi Ligure. I 2019 bidrog Ewan til succesen for Tour de France for Lotto Soudal ved at vinde tre sejre og med en sejr på Champs Élysées som prikken over i'et.
Læs mere

Carlos Barbero

Qhubeka Assos

Læs mere

Christophe Laporte

Cofidis

2018 - Solutions Crédit - Vinder af Tro Bro Leon - Vinder af 1. etape af Tour of Luxembourg - Vinder af 3. etape af Tour of Belgium - Vinder af 1. og 3. etape af Tour de la Provence - Vinder af 2. etape af l´Étoile de Besseges - 2. plads samlet i l´Étoile de Besseges - 2. plads samlet i Grand Prix d´Isbergues - 2. plads på 18. etape af Tour de France - 2. plads på 5. etape af Tour of Belgium - 2. plads på 1. etape af Route d´Occitanie - 3. plads i Paris-Bourges - 3. plads på 1. etape af Paris-Nice - 3. plads på prologen og 4. etape af Tour de Slovakiet - 3. plads på prologen i Tour de la Provence - 4. plads i Gent -Wevelgem - 4. plads på 3. etape af Tour de Slovakiet - 4. plads på 2. etape af Route d´Occitanie - 4. plads på 1. og 5. etape af l´Étoile de Besseges - 5. plads i Grand Prix de Foumies - 5. plads på 1., 7. og 21. etape af Tour de France - 6. plads på 1. etape af Tour of Belgium - 6. plads på 5. etape af Paris-Nice - 7. plads på 3. etape af l´Étoile de Besseges - 13. plads i Milano-SanRemo
Læs mere

Christophe Noppe

Arkea Samsic

Den solide belgiske rytter, Christophe Noppe, har en sportslig drøm om at deltagei det klassiske "Paris-Roubaix". Det vil han nok kunne opnå for Arkéa-Samsic-teamet. Han har vundet Coastal Flèche i 2017 og det følgende år blev han nr. 3. i Sels Cup, og 3. i 2019 ved Grand Prix i byen Zottegem
Læs mere

Clément Russo

Arkea Samsic

Clemm Russo var generet af et knæproblem i begyndelsen af ​​2018 og kunne ikke køre fuldt ud i sin første sæson med profferne. Dygtig på en cykel, generøs i sin indsats, Clément vil fortsætte med at lære og lytte til de ældre ryttere. Cyclo-cross specialist, dobbelt fransk mester (Juniorer og Espoirs), 3. i Espoirs verdensmesterskab 2017 - Arkea Samsic holdet opmuntrede ham til at fortsætte sin disciplin i vinter. Ved sit første franske mesterskab blandt professionelle blev Clément nr. 4 og vil i fremtiden rigtig gerne vinde tricolore trøjen.De tre ord, der definerer ham: Smilende, bestemt, utålmodig
Læs mere

Connor Brown

Qhubeka Assos

Læs mere

Connor Swift

Arkea Samsic

Den nuværende britiske meste der oprindelig er fra Yorkshire, vinder af en etape af Kreiz Breizh Elites i 2018, sluttede sig til Arkea Samsic-holdet midt i sæsonen for at støtte sprinterne! Connor kørte sit første løb med holdet til 4 dage ved Dunkerque.
Læs mere
NEXT

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Newsletter så du ikke går glip af alle de gode tilbud hos Ekoi Racing

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI Classic Fortsæt med at handle på EKOI Racing